Macbook reparatie

U woont in Schilde of omgeving en zoekt een deskundige zaak om een van uw Apple toestellen te laten repareren. Ook al is Apple een super goed merk, ieder toestel kan toch wel eens mankementen gaan vertonen, door slijtage of verkeerd gebruik.

En met dure Apple apparatuur moet u niet gaan prutsen. New Phone Repair is vanuit Schilde goed bereikbaar en deze zaak is namelijk gecertificeerd en deskundig in Apple reparaties. Daar kan men in korte tijd zekere en gedegen Apple reparaties uitvoeren, zonder verlies van persoonlijke gegevens.

Een risico dat u wel loopt als u zelf aan uw dure Apple apparaten gaat sleutelen.

New Phone Repair is goed bereikbaar vanuit Schilde

Omdat wij meerdere reparatiecentra in België hebben is er altijd wel een shop in de buurt van Schilde. Bovendien kunt u ook per post uw defecte Apple toestel naar ons toesturen. Dat scheelt weer een rit vanuit Schilde. In het geval van de “opstuurservice” moet u wel het stappenplan m.b.t. Apple reparaties op onze site goed volgen.

Wilt u gewoon meteen langs een van onze repairshops komen omdat u een spoedreparatie aan uw Apple toestel wenst, dan staan wij 6 dagen per week voor u klaar. Wij ontvangen met veel plezier uw niet werkend Apple toestel, testen het op mankementen of schade, en leggen u uit wat voor Apple reparatie wij willen uitvoeren. Uiteraard ook met onkostenplaatje en reparatieduur. Aan u de keus deze Apple herstelling door te laten gaan.

U heeft als klant altijd het laatste woord bij New Phone Repair!

Een Apple schermherstelling: slechts een half uur

Bent u gevallen en is het scherm van uw iPhone, MacBook of iPad gescheurd, dan hoeft u niet bang te zijn voor extreme reparatiekosten.

Wij rekenen scherpe tarieven voor schermvervangingen en hebben deze nieuwe originele schermen ook altijd voorradig. Vergelijkt u maar een onze reparatiekosten voor een schermherstelling met andere repairshops.

U zult versteld staan van onze tarieven!